Contacteer ons

Hebt u een praktische vraag of wenst u een eerste afspraak?

Gebruik dan onderstaand contactformulier.

Voor vragen kan u ons ook telefonisch bereiken. U kan ons het best bereiken tussen 9-13u. Anne verzorgt ons onthaal van maandag t.e.m. vrijdag. Kan u ons toch niet telefonisch bereiken, probeer het dan later nog eens of liever, stuur ons een e-mail.

Eerste afspraak?

Gebruik dan onderstaand formulier om uw aanmelding in te dienen. Dokter Nordin bekijkt alle aanvragen persoonlijk en beslist welke therapeut uw vraag het beste kan opnemen. Geef ons bij uw aanmelding al zoveel mogelijk gegevens mee, naam, leeftijd, gezinssituatie, school, hulpvraag, ... U mag ons ook altijd al eerdere verslaggeving bezorgen.

Afspraak annuleren: 

Indien u niet aanwezig kan zijn op een afspraak, vragen wij u deze ten laatste 24 uur voorafgaand aan de afspraak telefonisch te annuleren (tussen 9-13u). Als u een e-mail stuurt is een annulering pas geldig als u bevestiging hebt gekregen van ontvangst. Wij vragen u geen annuleringen te sturen per sms.

Voor afspraken die niet tijdig geannuleerd werden, wordt 25 euro aangerekend.

Wij moeten vaak mensen teleurstellen met een lange wachttijd. De dokter en therapeuten trekken minstens 1 à 1.5u voor u uit en kunnen in die tijd niemand anders helpen.

 

Kinderen Centraal

Bisschoppenhoflaan 436
2100 Deurne

03 344 00 65

info@kinderencentraal.be

Medewerkers Kinderen Centraal

Onze medewerkers zijn rechtstreeks te bereiken via onderstaande gegevens. Aangezien zij vaak in gesprek zijn met patiënten kunnen zij uw oproep meestal niet meteen beantwoorden. Spreek dan een boodschap in.

anke@kinderencentraal.be

anne@kinderencentraal.be of 03 344 00 65

annemie@kinderencentraal.be

anouk@kinderencentraal.be

ayco@kinderencentraal.be of 0497 53 68 82

dagmar@kinderencentraal.be

els@kinderencentraal.be

katrien@kinderencentraal.be

malika@kinderencentraal.be

peter.geudens@kinderencentraal.be 

Indien onderstaand contactformulier niet werkt, gelieve onze website dan te openen in een andere browser of rechtstreeks te e-mailen naar info@kinderencentraal.be

 

Contact

Ligging

Wij zijn te bereiken via de afrit Sportpaleis van de Antwerpse ring, of via het rondpunt van Wommelgem.

 

Er zijn twee parkeerplaatsen voor patiënten voorzien voor de ingang. Afhankelijk van het moment van de dag kan parkeren vlakbij moeilijk zijn. Vanaf 1 april 2019 wordt betalend parkeren ingevoerd in onze omgeving. De eerste twee uren zijn gratis, daarna betaalt u 50 cent/uur. 

 

We zijn ook te bereiken met het openbaar vervoer. De dichstbijzijnde halte van bussen 19, 413 en N62 is op de hoek Jan Welterslaan en Bisschoppenhoflaan. Vanaf daar is het 400 m te voet. Deze bussen rijden niet frequent, zoek zeker de tijdstippen op. U kan ons ook bereiken met tram 5, halte Ter Heydelaan, aan Delhaize. Van deze halte is het nog 10 min. te voet, maar deze tram rijdt wel frequent.