LOGOPEDIST

Evelyn Busschots-2.jpg

Evelyn Busschots

Ik ben Evelyn Busschots, in 2018 afgestudeerd als logopediste aan de Arteveldehogeschool te Gent. Omwille van mijn grote interesse voor het werken met kinderen in een brede context en het werken in teamverband, startte en voltooide ik in 2019 de bachelor-na-bachelor 'buitengewoon onderwijs' aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Sinds 2019 ben ik werkzaam als logopediste in het buitengewoon onderwijs. Vanaf oktober 2020 ben ik op woensdag en vrijdag aanwezig in Kinderen Centraal. Binnen Kinderen Centraal zal ik instaan voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met een taalproblematiek en leerproblemen. Graag ga ik samen met de cliënt op weg en ontdek ik zijn of haar talenten.

Ik zal in Kinderen Centraal werken als geconventioneerde logopediste, wat wil zeggen dat de tarieven opgelegd door het RIZIV gelden. Je kan me vrijblijvend contacteren op: 

evelyn@kinderencentraal.be.

 

Afhankelijk van uw zorgvraag, wordt er vervolgens een intakegesprek gepland. Indien onderzoek is aangewezen, heeft u een voorschrift van een arts nodig. Nadat het onderzoek is afgenomen, kan de arts therapie voorschrijven en kan de behandeling van start gaan indien ook de mutualiteit dit goedkeurde.

_KCtreinspoorHal.jpg