top of page

systeemtherapeut i.o.

DSCF4520_edited.jpg

Fien Billion

Ik ben Fien Billion, afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de KULeuven. Als aanvulling volg ik ook nog een vierjarig postgraduaat in de relatie-, gezins- en systeempsychotherapie.

Binnen elk gezin zijn er wel eens momenten waarbij gezinsleden niet op één lijn zitten en het moeilijk is om elkaar in het midden terug tegen te komen. Daarom kan het helpend zijn om als gezin in gesprek te gaan waarbij ieder gezinslid de ruimte krijgt zijn mening en ideeën te vertellen. 
 

Naast het gezinsgericht werken, deed ik reeds ervaring op binnen kinder- en jeugdpsychiatrie met individuele diagnostische trajecten waarbij kinderen met ontwikkelingsstoornissen centraal stonden. Deze ervaring was zeer boeiend omdat ik er kon werken met een heel brede leeftijdsgroep, van de allerkleinste peuters tot pubers in volle identiteitsontwikkeling.
 

Ik ben al vele jaren enthousiast over het werken met kinderen. Ook in mijn studententijd heb ik altijd vakantiewerk gedaan als monitor voor verschillende organisaties zoals Ideekids, en Kena.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om onder vrienden en familie te zijn.

_KCtreinspoorHal.jpg
bottom of page