top of page

klinisch psycholoog

Annelien Couck

Annelien - DSCF4781.jpg

Mijn naam is Annelien Couck, een enthousiaste klinisch psychologe en lichaamsgerichte traumacoach. Dankzij moeilijke, maar mooie momenten in het werkveld tijdens en naast mijn studies, voel ik dat mijn hart ligt bij het ondersteunen van kinderen en jongeren. Dit maakt dat je in Kinderen Centraal voor diagnostiek én begeleiding bij me terecht kan.

 

Het is dan ook prachtig om te zien wat het creëren van een veilige plek voor kinderen en jongeren kan teweegbrengen. Zowel bij henzelf, alsook bij hun context. Persoonlijke ervaringen hebben me geleerd hoe waardevol het is om te voelen dat iemand tijd voor je maakt en probeert te begrijpen wat er in je omgaat. De boodschap die hierachter schuilt, is die van oprechte erkenning: “hey jij, je mag er zijn met je moeilijke vragen, grote zorgen en intense gevoelens. Alles van jou mag er zijn”. Samen met het team hoop ik ervoor te kunnen zorgen dat jij je gehoord en begrepen voelt.

 

Hier in Kinderen Centraal kruisen onze wegen, bewandelen we samen een (soms wel spannend) pad en bekijken we hoe ik jou hierin kan ondersteunen.

_KCtreinspoorHal.jpg
bottom of page