top of page

Office manager

Anne - DSCF4474.jpg

Anne Meyers

Bij de opstart van de praktijk in 2013 ontwierp ik het logo en huisstijl van Kinderen Centraal. Ik zag de praktijk groeien en kreeg de kans om het team te komen versterken. Daarom besliste ik om, na een traject van 23 jaar als art director voor verschillende magazines, het roer professioneel om te gooien. Sinds september 2015 ondersteun ik mee de organisatie van het team.

Ik ben uw eerste contact aan de telefoon en receptie van Station Kinderen Centraal en zorg voor een efficiënte administratieve opvolging om de werking van onze praktijk te optimaliseren en te digitaliseren. Ik volg cursussen waar nodig om het team op alle mogelijke vlakken mee te kunnen assisteren.

Ik raakte tijdens de studiedagen 'De zin van onze zintuigen' begeesterd door het werk van Ian Jordan en zijn gekleurde brillen. Ik ging in mei 2016 mee op studiereis naar Schotland om me te bekwamen in het afnemen van orthoscopics-testen. In mei 2019 nam ik deel aan het congres in Newcastle onder leiding van Ian Jordan met andere orthoscopics-gebruikers over de hele wereld. Ik draag zelf ook een gekleurde bril in het dagelijks leven.

_KCtreinspoorHal.jpg
bottom of page