top of page

OSTEOPAAT

Angelo 042024_edited.jpg

Angelo De Laet

Angelo wist al voor zijn studie kinesitherapie en revalidatiewetenschappen dat hij osteopaat wilde worden. Hij studeerde af als kinesitherapeut in 2017 aan de Universiteit van Antwerpen. Hij voelde meteen dat hem de kennis ontbrak om elke patiënt voldoende te helpen en ging verder osteopathie studeren aan de Flanders International College of Osteopathy te Deurne. De opleiding osteopathie heeft zijn kijk op het lichaam volledig veranderd. Sinds mei '23 werkt hij als osteopaat en is hij geëvolueerd naar een meer holistische manier van werken, waarin het lichaam als geheel behandeld wordt. Hij voelt zich uitgedaagd door het zoeken naar de oorzaak in plaats van de klacht te behandelen.

 

Hij heeft post-graduate opleidingen gevolgd in dry needling, chronische klachten

(o.a. fibromyalgie, CVS, prikkelbare darm syndroom, …) en pediatrische osteopathie (kinderen en baby's). Hij heeft een zachte behandelingswijze ontwikkeld, zoals binnen OsteoFlore de standaard is.

Verder heeft hij nog interesse in applied kinesiology, hypnotherapie, orthomoleculaire therapie en een passie voor craniale osteopathie.

 

Angelo schoolt zich jaarlijks bij om zo te blijven groeien als osteopaat om een zo diepgaand mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.

_KCtreinspoorHal.jpg
bottom of page